1. Disi Gost, Eydis turnir je počeo...PRIDRUŽI SE! Hop

    => Pravila i prijava ~ O V Đ E ~
    => Linkovi na igre ~ O V Đ E ~
    => Pitanja i komentari ~ O V Đ E ~

    Girly~ TRENUTNI POREDAK ~Girly
    - update 20.11.2016.

Eureka

Rasprava u 'Filmovi' pokrenuta od genesis, 5. Srpanj 2007..

  1. genesis

    genesis Novi Član

    Danas je bila prva epizoda na HRTu.

    Pogledao sam, nista posebno. Previse mi lici na Star Trek, samo sta je smjesteno na Zemlji. Previse technobabblea. Pogledat cu jos par epizoda, mozda postane bolje, ali zasad nisam odusevljen
     
  2. Psychotic

    Psychotic Duck Mutant

    Vidio sam samo kraj , ne kuzim bas o cemu se radi, kojim danom bi to trebalo ic i u kolko sati?
     
  3. Kalde

    Kalde Novi Član

    Sad sam slucajno naletio na reprizu prve epizode na HTV1 i meni nije bila tako losa. Likovi su otkaceni i sa toliko tehnologije mora na kraju biti gadnih sra*a. A nacin na koji su usosili glavnog lika mi se posebno svidja :cocky:

    Serija ce izgleda ici u istom terminu u kojem je isla Galactica koja je zavrsila prosli tjedan, dakle srijedom, HTV2, negdje izmedju 22h i 24h.

    Samo me cudi da nisu najavljivali seriju na HTV-u?

    Koga zanima, ovdje su:
    _____________________________________________

    Sluzbena stranica serije:
    http://www.scifi.com/eureka/
    _____________________________________________

    Wikipedia (brzi i jednostavniji nacin informiranja):
    [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Eureka_
     
  4. Versius

    Versius shajzeshit

    jucer sam nabasala na tu seriju i ostala ono :nice: .. :cocky:



    simpa je nema kaj, a najsmjesnija mi je muzika u pozadini, onak sva slatkasta i apsolutno simpasticna za takav mali gradic... pod uvjetom da je gradic normalan
     
    Posljednje uređivanje od moderatora: 19. Travanj 2015.
  5. Elvenstar

    Elvenstar missing

    Gledala sinoć, nije mi baš nešto. Ali ovo je tek prva epizoda pa joj dajem šansu.
     
  6. Kalde

    Kalde Novi Član

    Meni je humor dobar. Prava lagana, "mozak na pasu", serija za ljeto. A s obzirom na ponudu HTV-a, uzet cu i osrednje iz mora smeca :tired:
     
  7. Disciple

    Disciple Novi Član

    Meni ispada kao loš crossover Dosjea X i Života na sjeveru. U epizodi je bilo takvih užasnih klišeja da sam gledao do kraja samo da vidim što će još ispasti...

    A da ne govorimo o apsurdima tipa:
    ja sam veliki nobelovac....ja tražim POINT OF ORIGIN...sa teleskopom iste veličine kao i onaj u zvjezdarnici na Gornjem gradu. :sad:
    zato jer smo proizveli čestice koje su brže od svijetlosti cijeli vremenski kontinuum se urušava (urušavanje vremenskog kontinuuma izgleda kao prosječna ljetna oluja iznad mog dragog grada), zato jer ono što mi tvrdimo o fizici i cijelo naše poimanje svijeta je u datom trenutku apsolutno and therefore mi nemožemo biti u krivu and therefore brzina svjetlosti je granica iza koje se sve urušava :w00t: (and therefore a witch: BURN HER!! :tired: rekao bi Monty Python :tired: )
    postavka da bi neki znanstvenik uspio ukrasti opremu za proizvodnju i ubrzavanje tahiona iz "lvl 5 strict no access without permission military scientific top secret if you find out we must kill you" odjela mi zvuči i izgleda kao kravlji izbljuvak :sad:

    Ova epizoda je tipičan primjer šablonske produkcije za zgrtanje para; lepog dečka zaglaviš s još lepšim pucama za romantičare, ubaciš misteriju i većini ljudi neshvatljivo znanstveno brbljanje da ljudi misle da gledaju nešto jako pametno, staviš malu jadnu nezadovoljnu i neshvaćenu tinejđerku koja sve zna da privučeš mlađu generaciju i u sve to zapakiraš epohalno last minute spašavanje čitavog svemira pomoću autističnog djeteta... :w00t:

    Nemojte me krivo shvatiti... mislim da ideja same serije ima jako velikog potencijala i u načelu je stvarno dobra.... Ma dovraga gledao bih je na kraju krajeva zbog lijepih žena i sapuničke interakcije njih s glavnim likom... ali ljudi zašto pobogu tako šablonski i traljavo!?

    Anyway, suma sumarum... dat ću priliku još par epizoda, pa se možda nešto i dogodi.. ako ništa uvijek postoji nada da ćemo ugledati neki topless... :onoz: :laugh:
     
  8. Kalde

    Kalde Novi Član

    Abandon all hope... :smile:
     
  9. Disciple

    Disciple Novi Član

    Je li netko gledao jučer? Ja nažalost nisam, pa me živo zanima što je bilo...
     
  10. Elar-Ti

    Elar-Ti Personal Jesus

    Nisam ni ja :laugh: Update please :laugh:
     
  11. Psychotic

    Psychotic Duck Mutant

    gledao sam ja , nije loshe , al nije sad nesto spektakularno, glavnog lika su uselili u kakti pametnu kucu , koja je eksperiment i zove se Sarah , umjetna inteligencija il tak nesto upravlja cijelom kucom , bilo je par smijesnih situacija al to je to .. ona zena kaj je umrla na kraju prosle epizode se odjenom pojavi ziva i zdrava i nema pojma o nicemu, otkriju da je njen ludi muž nju klonirao tj. napravio identicnog klona iste starosti jer je htio dijete s njom il tako nesto .. ljubav bla bla.. da i nesretni muž i znanstvenik Walter (mozda sam fulo ime) se pojavljuje kao neki duh cijelo vrijeme jer je kao zapeo u etereral plane-u i nije corporeal , kad uspiju komunicirat s njim stave ga u neku sferu koja ga treba normalizirati .. pred kraj se pojavi i ona klinka. Vise se ne sjecam :nice:
     
  12. Disciple

    Disciple Novi Član

    Radnja je čak i zanimljiva... Pitam se kako su to izveli :smile:
     
  13. Black_Raven

    Black_Raven drevni hejter

    Danas je bila prva epizoda na HRTu.

    Pogledao sam, nista posebno. Previse mi lici na Star Trek, samo sta je smjesteno na Zemlji. Previse technobabblea. Pogledat cu jos par epizoda, mozda postane bolje, ali zasad nisam odusevljen

    cim genesis kaze da serija ne valja, mora da je dobra. :D

    :P
     
  14. ns1

    ns1 Fantasy-Hr Urednik

    tko hoce imam prvu (i jedinu za sada) sezonu. pogledao sam sve i mogu reci ovo:

    kalde:
    "Meni je humor dobar. Prava lagana, "mozak na pasu", serija za ljeto."

    ja bih rekao:
    SF serija umotana u pregrst crnog humora (kojeg obozavam) sa dobrim komadima i puno gadeta... za odmoriti mozak i zabaviti se. star trek, SG i battle star su oscarovci naspram nje, ali je jos uvijek dovoljno dobra.

    a s druge strane kad vec ionako MORAMO placati pretplatu zasto ne bi i gledali...
     
  15. Psychotic

    Psychotic Duck Mutant

    hehe , da humor se i meni svidja
     

Podijelite ovu stranicu